Van Dijck VOF is gespecialiseerd in enerzijds de distributie van producten van Elf Racing en anderzijds de distributie van een groot aantal producten voor de motorcross, zoals stickersets, sturen, uitlaatsystemen, cilinderkoppen enz... Door onze grote betrokkenheid bij de racesport bent u bij ons altijd aan het goede adres voor eersteklas producten en kwaliteit voor een scherpe prijs.

 
     
   
     
 

De producten van Elf Racing worden ontwikkeld door een speciale afdeling van het Total-Fina-Elf concern. Deze afdeling is onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de brandstof voor de Formule 1 auto's van Renault. Daarnaast ontwikkelt Elf benzine en olie die aan de verschillende strenge specificaties van de internationale autosportfederatie FIA voldoen.

 
     
 

Op deze website vindt u een uitgebreid overzicht van alle verschillende producten van Elf Racing. In dit overzicht vindt u ook de verschillende specificaties die opgesteld zijn door de FIA voor de verschillende takken van motorsport. Hierdoor kunt u zien of een brandstof aan de eisen voldoet. Verder kunt u ook via de website een bestelling plaatsen voor één of meerdere producten van Elf Racing.

 
     
     
 

Door de jarenlange ervaring in de racesport en door de deelname in de Formule 1 zijn de brandstoffen en oliën van Elf Racing bijzonder ver doorontwikkeld en een garantie voor absolute topprestaties. Met dankzij de uitgebreide research en development in nieuwe producten is Elf toonaangevend op het gebied van brandstoffen voor de verschillende gemotoriseerde sporttakken.

 
     
   
     
 

Naast de producten van Elf Racing hebben wij een bijzonder groot assortiment artikelen voor de motorcross. Wij hebben dan ook nagenoeg ieder onderdeel voor iedere crossmotor in huis. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid aanbod van accessoires, zoals laarzen, handschoenen, brillen, stickersets, en bodyprotectors. Op deze website zijn zo veel mogelijk artikelen op te vragen.

 
     
 

Het grootste deel van de artikelen voor de motorcross is terug te vinden op deze website. Mocht het voorkomen dat u een artikel zoekt dat niet op deze website staat, dan is het toch raadzaam om contact op te nemen met ons, omdat wij u in de meeste gevallen toch verder kunnen helpen. Als u contact met ons wilt opnemen dan kan dit via ons contactformulier of per telefoon: 0478-501960.

   

Drukfouten en prijswijzigingen onder voorbehoud.